logo songteksten.net

Ariana Grande boos over behandeling honden

(Novum) - LONDEN - Ariana Grande is niet te spreken over de douane in Calais, van waar zij zaterdag met de ferry naar Engeland is gereisd. Haar hondjes mochten namelijk niet mee, hoewel ze alle vereiste vaccinaties hadden.

"Onacceptabel", schrijft de zangeres op Twitter over de behandeling van haar honden. Haar moeder Joan beschreef het gedoe aan de grens dinsdag in een lange post op Twitter. De hondjes mochten in eerste instantie niet mee in de tourbus, omdat ze volgens de regels alleen in een auto de ferry op mogen. Nadat andere passagiers Joan en de honden een plek in hun auto aanboden werden ze alsnog geweigerd omdat de huisdieren één vaccinatie zouden missen. Deze vaccinatie had de familie Grande in Italië laten doen, maar het douanepersoneel zei het Italiaanse bewijs niet te kunnen lezen.

Volgens Joan dreigde het personeel dat de hondjes in Engeland zouden worden gedood, als ze ze toch zou meenemen. Uiteindelijk werd de politie gebeld om haar en de honden op te halen. In plaats van Joan ging Ariana's broer Frankie met de honden mee naar de politie. De volgende ochtend verklaarde een Franse dierenarts dat alle documenten en vaccinaties inderdaad gewoon in orde waren, waarna Frankie alsnog naar Londen is gereisd.

"De puppies zijn veilig, dankzij Frankie, maar het was een verschrikkelijke ervaring", schrijft Ariana op Twitter. "Geen enkel dier of mens zou zo behandeld mogen worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren