logo songteksten.net

Channing Tatum verrast Magic Mike-fans

(Novum) - LOS ANGELES - Acteur Channing Tatum heeft een groep Amerikaanse filmfans verrast tijdens een screening van zijn nieuwe film Magic Mike XXL. Dat is te zien op een filmpje op YouTube.

De film gaat over mannelijke strippers. Nietsvermoedende filmfans werden uitgenodigd voor een vertoning van de film. Channing liet zich van tevoren grimeren waardoor hij eruitzag als een oudere, kalende man. Hij deed zich voor als marketing director van de filmmaatschappij en stelde de bezoekers allemaal vragen, zoals wie ze de beste acteur vonden en of de plot van de film ze ook maar iets interesseerde. Op antwoorden dat het de mensen vooral ging om het mannelijk bloot reageerde hij neutraal, is te zien in de video op YouTube.

De bezoekers zaten in een bioscoopzaaltje toen er ineens muziek begon, de lichten aangingen en mannelijke strippers een showtje gaven. Ze spoorden de 'marketing director' aan om ook mee te doen. De verklede Channing Tatum gaf ook een kort showtje, waarna hij zijn vermomming af deed. De zaal ging uit zijn dak.

De actie was bedoeld ter promotie van de film, die op 1 juli gaat draaien in de VS en kort erna in Nederland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren