logo songteksten.net

Guus Meeuwis viert jubileum Di-rect mee

(Novum) - DEN HAAG - Guus Meeuwis is ook van de partij op het jubileumconcert van Di-rect. De Haagse band viert op zaterdag 29 augustus haar vijftienjarig jubileum in het Westbroekpark van Den Haag.

"We zijn elkaar gedurende onze carrière vaak tegengekomen en dan was het altijd goed. Zowel op als achter de bühne", aldus de Brabander. Guus en de mannen van Di-rect speelden al eerder samen tijdens de Vrienden van Amstel en ook was Di-rect speciale gast tijdens de laatste stadionconcerten van Guus.

"Dat is ook de reden dat ik de jongens had gevraagd om mijn speciale gast te zijn tijdens de Groots met een zachte G concerten. Ik was al fan, maar daarna helemaal. De energie die zij in een optreden leggen is niet normaal. Dat is zó gaaf. Ik kan niet wachten om straks op hun jubileumconcert op te draven.'"

Tijdens het concert in het Westbroekpark staan ook onder meer voormalig zanger Tim Akkerman, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen van Kane, Miss Montreal en concertpianist Wibi Soerjadi op het podium. Vanaf 17 augustus is op NPO3, AVROTROS dagelijks te zien hoe Di-rect zich voorbereidt op het jubileum.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren