logo songteksten.net

Rick Springfield verkoopt beroemde lokken

LOS ANGELES - Rick Springfield heeft besloten zijn haar te verkopen. Het voormalig tieneridool knipte zijn beroemde halflange lokken onlangs af voor zijn rol in de serie True Detective.

"Voordat de kapper van de show mijn haar afknipte zei ze, iemand zou hier een hoop geld mee kunnen verdienen...", vertelt Springfield, die al sinds de jaren 80 hetzelfde kapsel heeft, aan People. "Eerst lachte ik erom, maar toen dacht ik dat we er misschien geld voor een goed doel mee zouden kunnen ophalen."

De 65-jarige zanger en acteur stopte het afgeknipte haar in een gesigneerd doosje en gaf het aan zijn goede vriendin Linda Blair. Nu staat het doosje online te koop voor 750 dollar (670 euro) en de opbrengsten gaan naar Blairs stichting Worldheart voor straathonden. Fans kunnen nog tot 31 juli terecht voor de haarlokken en enkele andere items van Springfield, zoals een gesigneerde gitaar.

Springfield verscheen zondagavond in de laatste aflevering van het tweede seizoen van True Detective, waarin onder anderen Colin Farrel en Rachel McAdams de hoofdrollen speelden. Hij vertolkte de rol van psycholoog Doctor Pitlor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren