logo songteksten.net

Mariah Carey dineert met Israëlische premier

JERUZALEM - Mariah Carey en haar nieuwe vriend James Packer hebben zondagavond gedineerd met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Dat meldt Jeruzalem Post.

Volgens de krant is het stel in het land omdat ze van plan zijn te trouwen en ter voorbereiding een spirituele leider wilden ontmoeten. Packer, een Australische miljardair, zou een huis in Israël hebben. De twee zouden al enkele maanden samen zijn, hoewel ze pas vorige week voor het eerst samen werden gespot. TMZ zag de 45-jarige zangeres toen op een plezierbootje van de 47-jarige zakenman in Italië.

Zelf deelde Mariah al wat kiekjes op Instagram van haar en haar tweeling bij de Klaagmuur in Jeruzalem. Vorige week deelde ze foto's van haar Packer en van zichzelf en haar kinderen op een boot aan de kust van Italië en later het Franse Cannes.

Mariah is nog niet officieel gescheiden van haar ex en de vader van de tweeling, Nick Cannon. Hij werd op Vaderdag via Instagram getrakteerd op zelfgemaakte tekeningen van de 4-jarige Monroe en Morocco.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren