logo songteksten.net

Stones brengen live versie Sticky Fingers uit

LONDEN - The Rolling Stones hebben een live versie van Sticky Fingers uitgebracht. De rockers voerden het legendarische album uit 1971 op 20 mei integraal uit in het Fonda Theatre in Los Angeles. De opnamen van dat concert zijn nu exclusief verkrijgbaar via iTunes. Of er ook een cd- of lp-versie van het album gaat verschijnen, is nog niet bekend.

De Zip Code Tour van The Rolling Stones, een titel die verwijst naar de befaamde ritssluiting - zipper - op de hoes van Sticky Fingers, begon in mei. Tijdens de concerten worden steeds maar enkele nummers van het album gespeeld. Alleen in het Fonda Theatre werd het album integraal ten gehore gebracht. Dus ook de nummers Sister Morfine en You Gotta Move, die de Stones al tientallen jaren niet meer hadden gespeeld, werden gespeeld en zijn nu dus ook in nieuwe live versies verkrijgbaar.

De groep bracht al een DeLuxe-editie van Sticky Fingers uit in een tiental verschillende formats, waaraan tal van alternatieve versies van de liedjes van het album waren toegevoegd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren