logo songteksten.net

Peter Blok keert terug in Penoza IV

AMSTERDAM - Acteur Peter Blok keert terug in het vierde seizoen van de hitserie Penoza. Dat heeft de KRO dinsdag gemeld.

Blok speelde in het vorige seizoen een projectontwikkelaar, met wie hoofdpersoon Carmen van Walraven het aan de stok kreeg. Zijn rol leek aan het einde van seizoen 3 uitgespeeld. "Maar ik kom in de loop van de vierde reeks toch weer in beeld", verklapt Blok. "Carmen zoekt iemand die veel geld heeft. En ik ben een van de weinige mensen die ze kan benaderen." Verder wil Blok niets kwijt over het plot. "Hoe minder je als kijker weet, hoe leuker het is."

In seizoen 4 worstelt hoofdpersoon Carmen (Monic Hendrickx) met black-outs en andere fysieke problemen na de aanslag op haar leven. In de gevangenis wacht zij het proces af dat het Openbaar Ministerie tegen haar voorbereidt. Maar omdat er een bende-oorlog in Amsterdam woedt, vraagt de officier van justitie haar te infiltreren.

In Penoza IV keren verder alle vaste acteurs terug, zoals Loek Peters, Raymond Thiry, Gijs Naber, Eric Corton, Sigrid ten Napel en Niels Gomperts. Nieuwe acteurs dit seizoen zijn Barry Atsma, Jacob Derwig en John Leddy. Het nieuwe seizoen gaat 13 september van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren