logo songteksten.net

Yolanthe open over zwangerschap

AMSTERDAM - Yolanthe is over ongeveer drie maanden uitgerekend van haar eerste kindje met Wesley Sneijder. In haar wekelijkse column voor Grazia schrijft de presentatrice dat ze al een flink buikje heeft, 'maar ik ben zeker ook niet mega: met nog drie maanden te gaan, zit er nu bijna zeven kilo extra aan'.

"Mijn billen, benen en borsten zijn wat voller, maar ik heb nog steeds een taille, mijn armen zijn niet veel dikker geworden en in mijn gezicht is er gelukkig weinig veranderd", schrijft de voetbalvrouw. Als Yo wel flink was aangekomen, was dit voor haar man waarschijnlijk geen probleem geweest, 'dan nog zou Wesely zeggen hoe mooi hij me vindt'.

Yolanthe moet het op doktersadvies rustig aandoen, sporten zit er dus even niet in. "Ik loop wel veel, maar ben absoluut niet aan het lijnen: als ik ergens zin in heb, eet ik het gewoon", schrijft de brunette. "Natuurlijk ga ik na mijn zwangerschap weer trainen, maar ik ben niet zo iemand die zegt: ik wil binnen een maand mijn oude lichaam terug."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren