logo songteksten.net

'George Clooney wil af van Italiaans huis'

LAGLIO - George Clooney is bereid zijn huis aan het Comomeer te verkopen als hij er een goede prijs voor krijgt. Dat meldt de New York Post.

Volgens bronnen wil de acteur voor 100 miljoen dollar afstand doen van het huis, een luxueuze villa uit de achttiende eeuw. In 2002 kocht George het pand voor 10 miljoen dollar. De ster vindt het prima om in het dorp gezien te worden, maar stoort zich aan de paparazzi die hem op zijn privédomein niet met rust kunnen laten.

"George heeft een hoog bod gekregen voor de villa en hij overweegt het", meldt een bron. "Hij zou dan wel een ander pand in een andere regio van Italië willen kopen dat minder toegankelijk is." In 2007 overwoog Clooney ook al eens het huis te verkopen toen de toenmalige burgemeester (tevergeefs) voorstelde bij wijze van attractie een aanlegplaats voor boten om te toveren in een uitkijkpost op het huis van de celebrity. De huidige burgemeester zette zich juist in voor de privacy van zijn beroemde inwoner. Hij voerde parkeerverboden in op het land en water rond het huis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren