logo songteksten.net

Jim Carrey biedt excuses aan na ophef

LOS ANGELES - Jim Carrey heeft zijn excuses aangeboden nadat hij een foto van een autistisch kind had gedeeld op Twitter. Hij gebruikte de foto om aan te geven dat autisme veroorzaakt wordt door vergiftigde vaccinaties.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan de familie en anderen voor het plaatsen van een foto van hun kinderen zonder toestemming. Het was niet mijn bedoeling om hen te kwetsen", schrijft de acteur op Twitter. Een tante van het kind op de foto deed even eerder haar beklag over Carrey. "Ik ben verafschuwd en misselijk. Alex had dit al voordat hij ooit werd gevaccineerd", zo schreef een tante van het kind op Instagram.

Carrey liet zich op Twitter uitgebreid uit tegen het besluit van de Californische gouverneur voor meer verplichte inentingen. "De gouverneur zegt ja tegen het vergiftigen van meer kinderen met kwik en aluminium. Deze fascist van het grootkapitaal moet gestopt worden." De komiek benadrukte wel dat hij niet tegen vaccineren is, maar wel tegen bepaalde stoffen die er in worden gestopt. Ik ben tegen thimerosal en kwik, niet tegen vaccinaties. Er zijn nog steeds vaccins met deze stoffen erin."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren