logo songteksten.net

Kim-Lian tekent nieuw contract bij SBS

AMSTERDAM - Kim-Lian van der Meij is ook de komende drie jaar bij SBS te zien. De presentatrice ondertekende vrijdag haar nieuwe contract bij de zender.

“Ik ben dolgelukkig", aldus Kim-Lian, die haar nieuwe contract feestelijk heeft gevierd met een glaasje champagne. Ze zegt zich thuis te voelen bij SBS en bij de mensen die er werken en kijkt uit naar de komende jaren. Welke programma's ze gaat presenteren, kan ze nog niet zeggen, maar wel wil ze alvast een tipje van de sluier oplichten.

"Ik ben gek op spelletjes en groot entertainment. Niet alleen om mee te doen, maar ook om te leiden, dus dat ga ik dan waarschijnlijk ook doen. Ook ben ik de afgelopen tijd druk geweest met het creëren van een human interest-programma." Ze heeft SBS ook duidelijk gemaakt dat haar acteerambities nog kriebelen. "Ik heb veel theater gedaan, maar door mijn drukke televisieschema kwam daar even niks van. SBS maakt mooi drama, dus daar ligt wellicht nog een leuke toekomst."

Kim-Lian (34) stapte vorig jaar over van de AVRO naar SBS. Daar presenteerde ze onder andere Sterren springen en Popster!.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren