logo songteksten.net

Lindsay Lohan bedankt voor burgercommercial

NEW YORK - Lindsay Lohan wordt bepaald niet overladen met aanbiedingen voor filmrollen, maar ze bedankte voor de eer een vernederend rolletje te spelen in een reclamespot voor Burger King. De fastfoodketen had haar gevraagd een gek patatpak te dragen en een frietje vast te houden als een sigaret om vervolgens de kijkers met een pikante monoloog te verlokken.

"We stonden met de mond vol tanden. De reclamemakers wilden misbruik maken van haar problemen", vertelt een ingewijde aan New York Post. Lohan en haar managementbureau hebben nog alternatieven voorgesteld, maar tevergeefs.

Volgens een andere bron was Lindsay te veeleisend: "Zij eiste de creatieve controle op''. De verantwoordelijken bij Burger King besloten de stekker uit het project te trekken. "Ze is blut, slaapt in appartementen van verschillende mannen, maar denkt dat ze Elizabeth Taylor is'', omschrijft de bron de diva.

Lindsay Lohan woont tegenwoordig in Londen, sinds ze haar taakstraf voor roekeloos rijgedrag arfrondde. Ze werkt onder meer aan een boek en een kledinglijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren