logo songteksten.net

Burgemeester: kom vroeger naar TW Classic

ROTSELAAR - De burgemeester van Rotselaar roept bezoekers van muziekfestival TW Classic op vroeg te komen en niet te wachten tot het begin van de avond. ''Het is op dit moment nog erg rustig in de omgeving van de weide, waardoor de festivalganger snel ter plaatse is", zegt burgemeester Dirk Claes op de website van het Nieuwsblad.

"Het probleem is dat iedereen hetzelfde denkt, waardoor de fileproblemen tussen vijf en zeven uur de kop zullen opsteken." Op toegangswegen naar het festivalterrein van Werchter worden waterzakjes uitgedeeld voor de warmte.

Het muziekfestival TW Classic is uitverkocht. Vrijdag werden de laatste van de 60.000 kaarten verkocht. Op het programma voor deze veertiende en tropische editie prijken Robbie Williams, Faithless, Anouk, Texas, Anastacia en The Scabs.

De organisatoren roepen de festivalgangers op om maatregelen te nemen tegen de zon, voldoende water te drinken, regelmatig de schaduw op te zoeken en wegens de kans op onweer een regenjasje mee te brengen. Op het terrein hebben de organisatoren volgens persbureau Belga extra luifels aangebracht om extra schaduw te creëren. Ook wordt zonnecrème uitgedeeld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren