logo songteksten.net

Nick Gordon: het waren de drugs

LOS ANGELES - Er is voor het eerst sinds Bobbi Kristina bewusteloos in een badkuip werd gevonden een verklaring opgedoken van haar vriend Nick Gordon. TMZ heeft een opname in handen waarop Nick zegt dat hij Bobbi Kristina geen kwaad heeft gedaan maar dat het de drugs waren.

Een familielid van Bobby Brown, Bobbi Kristina's vader, maakte de opname drie weken nadat Bobbi Kristina met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Nick wist niet dat hij werd opgenomen en hij zegt: "Ik vertel je echt de waarheid, Krissy had veel stress en we gebruikten allemaal drugs en dronken ook. Ze gebruikte gewoon te veel, man. Ik blijf voor altijd uit de buurt van badkuipen, dat kan ik je wel vertellen."

Over de verwondingen die Bobbi Kristina had en waardoor wordt gedacht dat Nick haar probeerde te vermoorden, verklaart hij: "Als Krissy wakker wordt zal ze de waarheid vertellen en iedereen zal zich dan heel stom voelen. Je weet dat Krissy twee dagen voordat het gebeurde een ongeluk had."

Bobbi Kristina, de dochter van de overleden zangeres Whitney Houston, ligt sinds eind januari in coma. Als ze overlijdt wordt haar zaak een moordzaak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren