logo songteksten.net

Veel kritiek voor Alesha Dixon

LONDEN - Alesha Dixon heeft het flink te verduren gehad. De zangeres mocht zondag bij de Grand Prix op het circuit van Silverstone het Engelse volkslied zingen. Helaas voor Alesha vielen haar zangkunsten niet bij iedereen even goed, ze kreeg namelijk behoorlijk veel kritiek.

Veel Britten vonden dat Alesha het nummer met een Amerikaans accent zong en daarbij veranderde ze een zinnetje in het volkslied. In plaats van God Save The Queen zong Alesha God Save Our Queen en dat konden niet veel Britten waarderen. Alesha reageerde zondag via Twitter op alle kritiek. "Het was geen Amerikaans accent... Dit noem je Soul!", schreef Alesha. Later verwijderde ze deze tweet overigens weer.

Daarna twitterde Dixon nog wel: "Er is een groot verschil tussen het zingen van de verkeerde tekst en het zingen van een andere versie. Stom gedoe, heel jammer!"

"Wat een vreselijke Amerikaanse versie van ons volkslied. En dan zit ze ook nog naast de juiste tekst", liet iemand weten via Twitter. "Ik zet de televisie even op mute als Alesha het volkslied zingt", reageerde weer een ander. Lewis Hamilton won zondag de Grote Prijs van Groot-Brittanniƫ.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren