logo songteksten.net

Sheppard kijkt uit naar nieuw album

AMSTERDAM - George en Amy Sheppard van de Australische zeskoppige band Sheppard hebben hun debuutalbum Bombs Away pas net uitgebracht in Europa, maar aan FaceCulture vertellen de twee al zin te hebben in hun volgende project.

"We kunnen nog steeds niet geloven dat mensen overal onze liedjes massaal meezingen maar zijn wel klaar om aan een nieuw album te werken", aldus George en Amy.

De twee muzikanten brachten hun eerste album, samen met hun bandleden, al ruim een jaar geleden in eigen land uit. Het nummer Geronimo werd een wereldwijde hit. "In Australiƫ zijn de mensen al klaar voor nieuwe muziek van ons terwijl het hier allemaal net begint", zegt George. "We spelen onze liedjes nog steeds graag maar zijn er wel klaar voor om nieuw materiaal te schrijven. Het zou handig zijn als ons tweede album wereldwijd op dezelfde tijd wordt uitgebracht."

Amy vertelt FaceCulture ook dat de tweede plaat van de groep meer volwassen zal klinken. "Het wordt anders dan Bombs Away want we zijn als muzikanten in de tussentijd gegroeid. We willen gaan experimenteren met elektronica en het wordt ook wat steviger. Maar zeker ook herkenbaar als ons."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren