logo songteksten.net

'Miranda heeft moeite met gedrag Orlando'

LOS ANGELES - Sinds Miranda Kerr en Orlando Bloom gescheiden zijn, is de acteur al met verschillende vrouwen gespot. Volgens OK! Magazine vindt Miranda dat niet heel erg, maar ze zou zich wel zorgen maken om haar ex-man en zijn wilde gedrag.

Een bron heeft OK! Magazine verteld dat Miranda zich druk maakt om Orlando en dan met name over het gebrek aan tijd dat de acteur heeft voor hun zoontje Flynn. Het voormalig Victoria's Secret-model zou bang zijn dat de acteur veel dingen mist van Flynn zijn jeugd. "Ze denkt dat hij uiteindelijk te ver gaat en misschien zal ontsporen, maar het voelt alsof ze met haar rug tegen de muur staat en niks kan doen."

Miranda vindt het volgens de insider moeilijk om haar ex aan te spreken op zijn gedrag, 'en wel lastig dat zijn wilde gedrag het gesprek van de dag is in Hollywood'. "De negatieve aandacht ervaart ze als heel vervelend en ze zou heel graag willen dat hij het wat rustiger aandoet", vervolgt de bron.

Orlando werd onlangs al zoenend gespot met de Braziliaanse actrice Luisa Moraes. De bron benadrukt overigens dat Miranda niet jaloers is. Het Australische topmodel werd vorige week ook nog aan een andere man gelinkt, zo zou ze het erg gezellig hebben met de oprichter van Snapchat, Evan Spiegel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren