logo songteksten.net

Barend van Deelen stapt over naar AVROTROS

HILVERSUM - Barend van Deelen stapt over naar AVROTROS. De dj uit de stal van KRO-NCRV presenteert sinds januari al de Mega Top 50 voor zijn nieuwe werkgever en maakt nu definitief de overstap. Vanaf augustus presenteert hij daarnaast nog een nieuw radioprogramma op zondagmiddag op 3FM.

"Ik ben erg gelukkig met mijn overstap naar AVROTROS. Visie, ruimte voor ontwikkeling en vertrouwen lijken mij een mooie basis voor een gelukkige samenwerking”, zegt Van Deelen dinsdag. "Barend is een van de jonge talenten van de radio'', zegt eindredacteur Daniël Dekker. "Ik ben blij dat hij vanaf nu aan AVROTROS verbonden is en verwacht veel van z’n nieuwe shows in het 3FM-weekend."

Naast de Mega Top 50, die vanaf 1 augustus op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur uitgezonden wordt, presenteert Barend van Deelen vanaf 1 augustus op de zondag tussen 14.00 en 16.00 uur een nieuw radioprogramma voor AVROTROS op 3FM.

Met Wijnand Speelman blijft Barend het programma Barend & Wijnand presenteren, vanaf volgende maand op de vrijdagavond van 21.00 uur tot middernacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren