logo songteksten.net

Oom Rafael van der Vaart bevestigt breuk

AMSTERDAM - Een oom van Rafael van der Vaart heeft dinsdagavond tegenover RTL Boulevard bevestigd dat de relatie tussen de voetballer en Sabia Engizek voorbij is.

''Het is jammer, maar het klopt. Het is naar voor ze, maar het is de waarheid. Wat de reden is weet ik niet'', zegt Rafaels oom. ''We vonden Sabia wel aardiger dan Sylvie. Ze was socialer. Helaas is het niet gelukt."

Ook het AD sprak een familielid van de Real Betis-speler. ''Het is 100 procent over en dat is definitief'', zegt hij tegen de krant. Hij heeft het niet zo op voetbalvrouwen. "Ik prik er zo doorheen. Ze zijn echt allemaal op één ding uit: de pegels. Raf wilde misschien wel trouwen, maar hij wist ook dat hij moest uitkijken. Ik heb gezegd: leg je niet vast. Uiteindelijk hadden ze andere ideeën over hun toekomst samen.''

Rafael van der Vaart en Sabia Engizek hebben ruim twee jaar een relatie gehad. Eerder had Rafael een relatie met Sylvie Meis. Sabia was voorheen getrouwd met voetballer Khalid Boulahrouz. Ze kregen twee kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren