logo songteksten.net

Simpsons-stemacteur gaat toch niet weg

LOS ANGELES - Fans van The Simpsons kunnen opgelucht ademhalen: de stem van onder meer Mr. Burns en Ned Flanders blijft te horen in de serie.

Stemacteur Harry Shearer, die vele stemmen doet in de bekende tekenfilmserie, meldde in mei uit de serie te stappen. Shearer schreef toen op Twitter dat hij de vrijheid wilde om andere projecten te doen. Simpsons-producent Al Jean reageerde toen verbaasd omdat volgens hem de acteurs altijd vrij waren ander werk te doen. Hij meldt nu dat de conclusie van de acteur gebaseerd was op een misverstand. "Harry Shearer dacht dat hij gedurende vijf weken geen werk voor The Simpsons had, ik wist dat niet en had hem toen gevraagd werk te doen. Dat was mijn fout dan."

De makers van de serie hebben Shearer een nieuw contract aangeboden, waarmee hij nu akkoord is gegaan. "Ik ben echt blij dat hij terugkeert in de show", meldt Jean. De fans van de serie reageerden teleurgesteld toen de acteur in mei met het nieuws kwam en konden een serie zonder de typerende stemmen niet voorstellen. Op Twitter laat Shearer na het nieuws van zijn aanblijven weten dat hij de fans gehoord heeft: "Ik dank alle fans voor de steun. Het was zonder jullie nooit gelukt!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren