logo songteksten.net

Britney Spears op zoek naar nieuwe liefde

LOS ANGELES - Britney Spears is alweer even vrijgezel, maar volgens OK! Magazine duurt dat niet lang meer. Althans, als het aan de zangeres ligt. Volgens het blad is Britney op zoek naar een nieuwe liefde.

Waar de nieuwe vriend van Britney aan moet voldoen? Volgens OK! zou Spears het niet erg vinden als hij een beetje lijkt op haar ex Kevin Federline. "Ze is op zoek naar een relatie zoals ze die in het begin had met Kevin", aldus een bron. "Ze vond het fijn dat ze hem een beetje kon kneden. Hij was niet bekend en kende de muziekindustrie niet. Hij vertrouwde veel op haar en zij maakte de belangrijke beslissingen."

Volgens de ingewijde was Britney overigens niet de baas in de relatie. "Achter gesloten deuren liet ze zich erg door hem leiden."

Wereldberoemd

Britney zou op zoek zijn naar een nuchtere jongen. De insider zegt dat dit misschien nog wel lastig kan worden, aangezien Spears wereldberoemd is. Maar daar zou ze al wat op gevonden hebben. "Ze denkt eraan om onder een andere naam online te gaan daten."

Britney en Kevin gingen in 2007 uit elkaar. Daarna heeft de zangeres veel relaties gehad. Onlangs verbrak ze haar relatie met Charlie Ebersol, de twee waren acht maanden samen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren