logo songteksten.net

Swift bedankt Lady Gaga voor geluk in liefde

LOS ANGELES - Taylor Swift is ervan overtuigd dat ze haar geluk in de liefde te danken heeft aan Lady Gaga. De zangeres bedankte haar 'liefdes-fee' zaterdag op Twitter voor de 'toverspreuk' die Gaga over haar relatie met Calvin Harris zou hebben uitgesproken.

Toen een vriend zaterdag op Twitter klaagde dat hij weinig geluk had in de liefde, gaf de Bad Blood-zangeres hem interessant advies. "Lees de tweet die Lady Gaga me een paar maanden geleden stuurden. Het is niet zomaar een tweet maar een toverspreuk voor geluk in de liefde", schrijft ze.

Swift refereert aan een Twitter-gesprek tussen de twee popdiva's uit maart waarin ze haar bewondering uitspreekt over het rijke leven van Lady Gaga. Gaga reageerde op het compliment met de troostende woorden. "Je bent een lieverd. Het leven draait om vrienden, familie en liefde! Jouw prins op het witte paard komt nog wel." Die voorspelling kwam uit, want later die maand doken de eerste geruchten op over een romance tussen Swift en Harris.

De Bad Romance-zangeres reageerde zaterdag gecharmeerd op Swifts dankbetuiging met een knipoog naar haar hit Bad Blood. "Ik spreek alleen vrolijke toverspreuken uit. Tenzij er natuurlijk 'Bad Blood' is, daar heb ik een speciale ketel voor. Ik ben blij voor je."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren