logo songteksten.net

Daniëlle reageert op lied Lange Frans

AMSTERDAM - Lange Frans en zijn ex-vrouw Daniëlle van Aalderen zijn nog steeds gescheiden, ook na het lied dat de rapper voor haar heeft geschreven. Dat laat Daniëlle weten via Twitter.

"Ik krijg vele vragen waarom ik @langefrans na zijn prachtige lied niet terug neem, nou ben ik natuurlijk helemaal niet verplicht te reageren maar", aldus Van Aalderen. "Tussen iets zeggen en iets doen zit een wereld van verschil. Vertrouwen krijg je niet terug door mooie woorden dat krijg je terug met daden."

"Wij zijn nog steeds officieel gescheiden en dat blijft ook zo, wij hebben twee prachtige kinderen samen en die zijn mijn prioriteit." Frans Frederiks, zoals hij eigenlijk heet, zong afgelopen weekend samen met zangeres Julia Zahra (winnares van The Voice) een eigen versie van het nummer Zij gelooft in mij in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. Dat deed hij voor Daniëlle.

Lange Frans en Van Aalderen kondigden in november 2013 aan te gaan scheiden. Ze hebben samen twee kinderen: zoon Willem en dochter Danie. Eind vorig jaar liet Van Aalderen weten dat ze een verzoening met Lange Frans niet uitsluit en dat de deur op een kier staat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren