logo songteksten.net

Khloé Kardashian en Lamar hebben veel contact

LOS ANGELES - Khloé Kardashian en haar ex-man Lamar Odom hebben veel contact met elkaar. Aan Complexe Magazine vertelt de realityster dat ze Lamar nog iedere dag mist. "Mijn God, ja. Ik mis hem iedere dag heel erg."

"Ik mis wat we samen hadden", vervolgt Khloé. "Alles wat we hadden en deden zijn nu alleen nog maar herrinneringen. Ik denk er graag aan terug", aldus Khloé over haar huwelijk met Lamar. "Lamar is echt een van de liefste mensen die ik ken en dat zal hij waarschijnlijk altijd voor mij zijn", zegt de zus van Kim Kardashian.

Snel nadat Khloé en Lamar uit elkaar gingen, kreeg de brunette een relatie met rapper French Montana. "Ik denk dat ik op dat moment helemaal niet toe was aan een serieuze relatie. Ik had toen tijd voor mijzelf nodig, tijd om alles te laten bezinken." Khloé vertelt dat ze na Lamar zocht naar afleiding. "Ik wil niks slechts zeggen over French, hij wist dit."

Khloé gaf overigens niet alleen een interview aan Complexe Magazine, ze poseerde ook voor een aantal pikante foto's. De plaatjes staan op de website van het blad. Khloé laat maandag via Twitter weten dat ze erg trots is op de foto's waar ze met erg weinig kleding aan te zien is. "Ik moet mijn lieve zus Kim ook bedanken voor deze shoot. Ik bleef het steeds uitstellen omdat ik bang was voor de foto's. Maar Kim heeft ervoor gezorgd dat ik het toch heb gedaan, ze had meer vertrouwen in me dan ikzelf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren