logo songteksten.net

Yolanthe krijgt kindje in oktober

AMSTERDAM - Yolanthe moet nog even wachten, maar in oktober kan ze haar kindje eindelijk in haar armen sluiten. Aan Grazia vertelt de vrouw van Wesley Sneijder dat ze dan is uitgerekend. "In tegenstelling tot wat er gesuggereerd wordt, ben ik echt gewoon in oktober uitgerekend", aldus Yolanthe.

"Misschien denken mensen dat het al eerder is, omdat ze vinden dat ik een grote buik heb en ze dat niet van me gewend zijn", vervolgt de brunette. Ze vertelt het blad, waarvoor ze een column schrijft, dat ze uitkijkt naar de bevalling. "Ik ben nog niet ongeduldig, maar heb er heel veel zin in", zegt Yo.

"Afgelopen week hebben we een 4D-echo laten maken, en dan zie je dus écht het kindje. Heel bijzonder, toen dacht ik wel even: Ik wil je zo graag in mijn armen houden." De presentatrice is nu nog op Ibiza, maar over een paar dagen vliegt ze naar Nederland voor de opnames van een nieuw programma voor RTL4, zo vertelt ze. "Dat zijn de laatste twee, drie weken dat ik mag vliegen, dus daarna ga ik door naar Istanbul."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren