logo songteksten.net

'Lichaam Bobbi Kristina vrijgegeven'

ATLANTA - Het lichaam van Bobbi Kristina is vrijgegeven door de lijkschouwer, dat meldt TMZ. Volgens de website ligt het lichaam van de 22-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown momenteel opgebaard in een rouwcentrum.

Het lichaam van Bobbi zou dinsdagmiddag zijn vrijgegeven nadat het maandag werd onderzocht om een exacte doodsoorzaak vast te stellen. In een persbericht dat de medisch onderzoeker publiceerde viel te lezen dat het nog niet mogelijk was een doodsoorzaak vast te stellen. "Er zijn geen belangrijke verwondingen geregistreerd", staat in het bericht. In de komende periode zal nog meer onderzoek gedaan worden. Eerder liet de onderzoeker al weten dat de lange periode tussen Bobbi's overlijden en de dag dat ze in coma raakte het onderzoek moeilijk maakt.

TMZ meldt dat er zaterdag een afscheidsdienst plaats zal vinden in de St. James United Methodist Church in Alpharetta, Georgia. Bobbi Kristina zal volgens de website maandag worden begraven, naast haar moeder, op de Fairview begraafplaats in New Jersey.

Bobbi Kristina stierf zondag na bijna zes maanden in coma te hebben gelegen. Ze werd op 31 januari bewusteloos in bad gevonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren