logo songteksten.net

Terrence Howard aangeklaagd voor mishandeling

LOS ANGELES - Terrence Howard is door zijn ex-vrouw Michelle Ghent aangeklaagd voor mishandeling. Michelle claimt volgens TMZ dat Terrence haar in 2013 bijna heeft gedood.

De 46-jarige acteur kreeg eind 2013 al een contactverbod voor drie jaar opgelegd vanwege de vermeende mishandeling in Costa Rica. Michelle zegt dat Terrence haar in een hevige ruzie bij de nek greep, tegen de muur drukte en probeerde te wurgen. Ook zou hij hebben gedreigd haar te vermoorden. Terrence beweert dat Michelle hem juist dreigde te vermoorden en met pepperspray te lijf ging.

Michelle is net op tijd met de aanklacht. Een dag nadat ze deze indiende zou de periode waarin dit mogelijk was na het vermeende misdrijf zijn verlopen.

Terrence is inmiddels opnieuw getrouwd met zijn Canadese liefje Miranda, met wie hij eind juni een zoontje kreeg. Hij had al drie kinderen en twee kleinkinderen uit zijn eerste huwelijk met Lori McCommas, met wie hij tweemaal trouwde. Terrence en Michelle trouwden in 2010, maar gingen na amper een jaar al scheiden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren