logo songteksten.net

Interviewers boos op Cara Delevingne

SACRAMENTO - Interviewers van het programma Good Morning Sacramento waren dinsdag niet blij met Cara Delevingne. Het model en actrice kwam volgens hen nogal chagrijnig over tijdens een interview over haar nieuwe film Paper Towns.

Cara was tijdens de show te zien via een live videoverbinding met New York. Ze leek de vragen op een wat geïrriteerde manier te beantwoorden. Zo zei ze op de vraag of ze het boek Paper Towns van John Green ook had gelezen: "Nee, ik heb het boek nooit gelezen en het script ook niet, ik heb maar wat gedaan." Op een andere vraag, of ze het makkelijker vindt zich te concentreren wanneer ze druk is, zei ze: "Ik snap niet waar die vraag vandaan komt." En haar antwoord op de vraag of ze veel gemeen heeft met haar personage Margo was: "Nee, ik haat haar eigenlijk."

Toen één van de drie interviewers opmerkte dat ze geïrriteerd leek, en vroeg of dat ook zo was of dat het aan hen lag, zei Cara: "Het ligt aan jullie." Daarop werd besloten het interview af te breken. "Dan kun je even een dutje doen", zo sloot een van de interviewers het gesprek af.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren