logo songteksten.net

Nieuw album Frank Boeijen komt in januari

AMSTERDAM - Frank Boeijen komt begin volgend jaar met een nieuwe plaat. "Frank is momenteel druk bezig met een nieuwe cd en de bedoeling is dat dit album in januari 2016 uitkomt", staat op de website van de zanger.

Helemaal nieuw is Boeijens nog titelloze album niet. Een aantal nieuwe nummers is al gespeeld tijdens de laatste tour. Zo staat De dans ontsprongen 'waarschijnlijk wel op het nieuwe album', aldus Boeijen. In september duikt de zanger in Brussel de studio in voor de opnamen. De ICP Studio is Boeijen niet onbekend, hij nam er eerder albums op. "Bekend terrein in Brussel met goede herinneringen, die gaan we in september uitbreiden met nieuwe."

De nieuwe plaat wordt anders dan de laatste cd's van Boeijen. "Gevarieerd met veel elektrische gitaren", omschrijft de artiest zijn nieuwe project. "Daar heb ik zin in. Het album zal niet zo akoestisch zijn als de laatste cd's. Omdat de nummers zich daarvoor lenen. Dat ontstaat zo." Op de plaat komt een aantal duetten. Met wie maakt Boeijen later bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren