logo songteksten.net

Niet langer gokken op titelsong Bondfilm

LONDEN - De Britten kunnen niet meer gokken op welke artiest de titelsong voor de nieuwe Bondfilm Spectre verzorgt. Een gokker die 15.000 pond (ruim 21.000 euro) inzette op Radiohead heeft ervoor gezorgd dat het wedden via een van de grootste bookmakers is opgeschort. "Niemand zet 15.000 pond in op basis van een voorgevoel", zegt een woordvoerder van William Hill tegen de BBC. Ook via Ladbrokes, Coral en Paddy Power kan niet meer worden gewed op de artiest achter de titelsong.

Woordvoerders van Radiohead willen niet ingaan op de geruchten rondom de band. Daniel Craig, die voor Spectre weer in de huid van James Bond kruipt, is fan van de Engelse rockband. De laatste dagen duiken steeds meer verhalen op waarin Radiohead wordt getipt als act achter de Bond-titelsong.

Ook de naam van Ellie Goulding doet de ronde. Zij zou via social media verschillende hints hebben gegeven. Zo schreef ze maandag 'that's a wrap!' bij een foto waarop ze de Abbey Road Studios in Londen verlaat. In die studio nam Adele in 2012 de titeltrack van Skyfall op. Ook zou BMI Music een nummer met de titel Spy hebben geregistreerd uit naam van Goulding, volgens Showbiz 411 gaat het om de Bond-track. Sam Smith ontkende eerder deze maand geruchten dat hij het gewilde nummer had opgenomen.

De makers van Spectre, die in november in de bioscopen verschijnt, hebben laten weten dat de titeltrack al is opgenomen. Welke artiest dat heeft gedaan, is nog de vraag. "Het is fantastisch geworden en ik ben er erg enthousiast over", zei regisseur Sam Mendes. "Jullie hoeven niet lang meer te wachten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren