logo songteksten.net

Chrissy Teigen sport om te eten

LONDEN - Chrissy Teigen sport vooral zodat ze lekker kan blijven eten. Dat vertelt het topmodel in een interview met het Britse Women's Health Magazine.

"Ik vond het altijd geweldig dat ik gewoon kon eten wat ik wou zonder aan te komen", vertelt de 29-jarige Chrissy. "Tot ik ineens op een leeftijd kwam dat ik wel moest gaan sporten", alsdus de vrouw van John Legend. "Ik wil nog steeds graag champagne drinken en lekker stevig eten. Dus ik kies ervoor om een uur te gaan sporten zodat ik dit gewoon kan blijven doen."

Chrissy heeft een kookboek gemaakt en in die tijd is ze best wat aangekomen, ondanks het feit dat ze bleef sporten, vertelt ze. "Ik was eerst gewoon altijd dun en ik sportte om een beetje strak te blijven, maar nu moet ik echt mijn best doen om dat extra vetlaagje eraf te krijgen. Het is lastig om nu weer op mijn oude gewicht, van voor het kookboek, te komen. Het is maar ongeveer 2,5 kilo, maar het is wel heel frustrerend." Vooral haar 'buikje' is volgens Chrissy een 'probleemgebied'. "Hoeveel sit-ups ik ook doe, ik heb daar nog nooit spieren kunnen ontdekken."

Chrissy gaf overigens niet alleen een interview aan Women's Health. Ze poseerde ook naakt voor het sportblad voor vrouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren