logo songteksten.net

'Dr. Dre komt eindelijk met nieuw album'

LOS ANGELES - Dr. Dre komt na zestien jaar eindelijk met een nieuw album. Volgens Rolling Stone verschijnt het album niet zoals Ice Cube meldde op 1 augustus, maar staat het wel degelijk op de planning.

In 1999 bracht de rapper voor het laatst een album uit. In 2001 werd al aangekondigd dat er een nieuw album op stapel stond met de titel Detox. Door de jaren heen verschenen er regelmatig berichten over de komst van Dr. Dre's derde album, dat echter tot op de dag van vandaag niet is verschenen.

Maar binnenkort is het dan eindelijk zover, verklapte Ice Cube in een gesprek op radiostation Power 99: "Het wordt een geweldige plaat. Het is waar iedereen op gewacht heeft." Bronnen melden nu dat het album niet op 1 augustus verschijnt zoals Ice Cube zei, maar dat Dr. Dre op die dag zijn album zal aankondigen.

De voormalig N.W.A-rappers trokken de afgelopen tijd intensief met elkaar op. Ice Cube en Dr. Dre produceerden Straight Outta Compton, een biografische film over hun legendarische rapgroep. Ice Cube's zoon O'Shea Jackson zal daarin de rol spelen van zijn vader. De productie van de film zorgde ervoor dat Dr. Dre gemotiveerd werd om nieuwe muziek uit te brengen. "Ik ben ergens mee bezig dat ik zeker ga uitbrengen", verklapte de rapper in maart in een radio-interview. "Dit wordt een plaat die geïnspireerd is op de film."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren