logo songteksten.net

Art Rooijakkers slechterik in Caps Club

ZAANDAM - Art Rooijakkers, acteur Romijn Conen en musicalster Kok-Hwa Lie zijn toegevoegd aan de cast van Caps Club. Eerder deze maand had AVROTROS al bekendgemaakt dat Harry Piekema en Birgit Schuurman hun opwachting maken in het derde seizoen van de jeugddramaserie die begin volgend jaar te zien is op NPO Zapp.

Donderdag vonden opnamen plaats met de gehele cast in Zaandam. Daar vertelde Art Rooijakkers op zijn eerste draaidag dat hij voor deze rol gevraagd is door Lucille Werner, de initiatiefneemster van de serie. "Ik speel Brackxe, de assistent van slechterik Magali (Birgit Schuurman), een koude emotieloze man", zegt Art. "Regisseur Servaas Snoeijers moest meteen aan mij denken voor deze rol. Ik weet niet of dat nou echt een compliment is."

Caps Club is een initiatief van Lucille Werner Foundation in samenwerking met NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). Een aantal bekenden uit de vorige seizoenen keert terug in de nieuwe reeks, onder wie Leontine Borsato, Bas Keijzer en Vincent Moes. Harry Piekema is te zien als officier van justitie.

Caps Club gaat over een groep vrienden die mysterieuze zaken probeert op te lossen. Een aantal van hen heeft een handicap, maar is daardoor juist weer heel goed in andere dingen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren