logo songteksten.net

Morrissey: ik ben aangerand op het vliegveld

SAN FRANCISCO - Morrissey beweert dat hij op het vliegveld van San Francisco is aangerand door een beveiligingsbeambte. Onder het mom van een veiligheidscontrole werd de voormalig zanger van The Smiths in zijn kruis gegrepen, schrijft hij op zijn website.

"Ik ging door de gebruikelijke veiligheidschecks en alles was in orde. Maar nog voor ik mijn spullen weer kon pakken, hurkte een bewaker voor me en betastte hij mijn penis en testikels", omschrijft Morrissey het voorval. "Hij trok zijn hand snel weg toen een oudere beveiligingsbeambte aan kwam lopen." De zanger schrijft dat de bewaker het incident ontkende toen hij op zijn gedrag werd aangesproken. "Meer dan 'dat is enkel uw mening' liet hij niet los."

Morrissey diende een officiƫle klacht in, maar verwacht daar niet veel van. "Mijn klacht zal wel ongelezen blijven of genegeerd worden." De zanger sluit zijn verhaal af met een waarschuwing voor de lezers. "Mocht je via San Francisco International Airport reizen, kijk dan niet raar op van seksueel misbruik door de beveiligingsbeambten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren