logo songteksten.net

One Direction lanceert single zonder Zayn

LONDEN - One Direction heeft zijn eerste single als viertal gelanceerd. Liam Payne verraste de vele Directioners vrijdagochtend vroeg met het nummer Drag Me Down. "Een kleine verrassing! Luister naar onze nieuwe single! Hij heet Drag Me Down en ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als wij", schreef Payne op Twitter bij een linkje naar iTunes.

Drag Me Down is het eerste nummer van One Direction waarop Zayn Malik niet te horen is. Hij verliet de populaire Brits-Ierse boyband in maart om een solocarrière te starten. Malik maakte eerder deze week bekend dat hij een nieuw platencontract heeft getekend bij RCA Records, het label waar ook onder anderen Justin Timberlake, Britney Spears en Miley Cyrus hun muziek uitbrengen.

One Direction werkt ondertussen als viertal aan een nieuw album, het vijfde van de band. Drag Me Down is de eerste single van die plaat, die in november moet verschijnen. Payne en zijn bandmaatjes Harry Styles, Louis Tomlinson en Niall Horan zijn momenteel druk doende met hun vierde tournee door de Verenigde Staten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren