logo songteksten.net

Nick Gordon wil naar uitvaart Bobbi Kristina

ATLANTA - Nick Gordon wil heel graag afscheid nemen van zijn geliefde Bobbi Kristina Brown. Gordon heeft in een e-mail gesmeekt of hij zaterdag naar de afscheidsdienst mag komen, meldt TMZ. Familieleden van de dochter van wijlen Whitney Houston en Bobby Brown vermoeden dat Gordon betrokken is bij haar dood.

"Ik hield met heel mijn hart van Krissi en ben kapot van haar dood. Ik moet afscheid kunnen nemen", schreef Gordon volgens TMZ in de mail die hij naar Brown en Pat Houston stuurde. "Ik smeek jullie beiden om onze meningsverschillen even ter zijde te leggen en mij de kans te geven erbij te zijn." Volgens Gordon zou Bobbi Kristina dat hebben gewild. "Krissi hield ontzettend veel van me en zou me erbij willen hebben."

Bobbi Kristina werd in januari bewusteloos gevonden in haar badkuip. De 22-jarige stierf zondag nadat ze maandenlang in coma lag. Voordat Bobbi Kristina in bad stapte gebruikte ze drugs met Gordon, gaf hij eerder al toe. De politie onderzoekt hoe Bobbi Kristina aan die drugs kwam en wat Gordons rol was. Zaterdag nemen de nabestaanden afscheid van Bobbi Kristina, maandag volgt de begrafenis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren