logo songteksten.net

Bertie sluit hereniging met Esther niet uit

HILVERSUM - Boerin Bertie uit Boer zoekt vrouw sluit niet uit dat zij en Esther weer bij elkaar komen. Dat vertelt ze bij RTL Boulevard.

Bertie legt uit dat zij en Esther, de vrouw die ze uiteindelijk koos in het televisieprogramma, niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan. De twee hebben dan ook nog regelmatig contact met elkaar. Op de vraag of ze het in de toekomst misschien weer met elkaar gaan proberen, antwoordt Bertie: "Dat sluit ik niet uit."

In juni maakten de twee bekend uit elkaar te zijn. Esther liet toen op de website van Boer zoekt vrouw weten dat ze een leuke tijd heeft gehad met Bertie, 'maar we hebben besloten dat er geen toekomst voor ons samen is'. Bertie laat nu ook weten dat de hectiek rondom het programma hun relatie geen goed heeft gedaan. "Het zat ons op een gegeven moment allebei tot hier en daarom is er nu even helemaal niets. Als de oogst achter de rug is, kijk ik wel weer eens verder."

Bertie vertelde het programma ook dat ze zaterdag aanwezig is bij de Canal Pride in Amsterdam. Ze zal daar op een boot meevaren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren