logo songteksten.net

'Nanny van Ben en Jennifer zegt niks'

LOS ANGELES - Het ziet er niet naar uit dat Christine Ouzounian, de nanny waar Ben Affleck zo close mee zou zijn geweest, haar kant van het verhaal binnenkort vertelt. De acteur en Jennifer Garner hebben haar namelijk op het hart gedrukt dat ze haar mond moet houden, weet RadarOnline.

Er gaan al even geruchten dat Ben en Christine wel heel close met elkaar waren vlak voordat de acteur en zijn vrouw Jennifer bekendmaakten uit elkaar te gaan. Ben heeft ontkend dat dit het geval was, maar Christine blijft stil. De nanny tekende een geheimhoudingscontract toen ze voor de twee wereldberoemde sterren ging werken. Een medewerker van Ben en Jennifer zou in de afgelopen dagen contact hebben opgenomen met Christine om haar te herinneren aan het contract, meldt de website.

"Als ze zich hier niet aan zal houden, heeft dit grote gevolgen", aldus een bron. "Maar Christine heeft haar vriendinnen verteld dat ze intussen niet meer voor het stel werkt, en dat er niks in het contract staat over het contact dat ze had met Ben na haar ontslag." De insider meldt ook dat Christine het niet erg vindt dat ze momenteel zo in de aandacht staat. "Integendeel, ze lijkt te genieten van alle aandacht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren