logo songteksten.net

'Ontmoeting Kris en Caitlyn voor serie'

MALIBU - Kris Jenner en haar ex Caitlyn, die tot voor kort als Bruce door het leven ging, hebben elkaar deze week voor het eerst gezien sinds de transformatie van de voormalig atleet. RadarOnline meldt dat de twee realitysterren de ontmoeting hebben lasten vastleggen voor de serie van Caitlyn, I Am Cait.

In de afgelopen weken zou er flink wat spanning zijn geweest tussen de twee, omdat Kris het moeilijk zou hebben met de transformatie van haar ex. Vandaar dat de ontmoeting even was uitgesteld. "Maar Kris laat nooit een mogelijkheid voorbijgaan om zich te profileren op televisie. Dus ze vond het een goed idee om de ontmoeting te filmen", aldus een insider.

Tijdens haar bezoek zou Kris haar ex hebben gecomplimenteerd met haar huis en de mooie inrichting. "Ze hebben ook veel over de kinderen gepraat, vooral over de achttiende verjaardag van Kylie volgende week", vervolgt de bron. "Kris gaf ook toe dat ze nog steeds moeite heeft met de grote verandering. Maar ze zei ook dat ze goed kan zien dat Caitlyn heel gelukkig is en dat dat uiteindelijk het belangrijkste is."

De website schrijft dat de beslissing om de ontmoeting te laten filmen misschien niet alleen goed is voor de reputatie van Kris. Ook Caitlyn zou er wel wat uit kunnen halen. Haar realityserie weet namelijk minder televisiekijkers te trekken dan de serie van de Kardashians en dat zou Caitlyn best lastig vinden. "Ze is niet blij met de cijfers en ze vindt het lastig om te 'verliezen' van Kris en van de rest van de familie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren