logo songteksten.net

Kendra Wilkinson: tv-serie redde ons huwelijk

LOS ANGELES - Het wankelende huwelijk van Kendra Wilkinson en Hank Baskett was lange tijd onderwerp van gesprek. Maar hun realitysoaps werkten als therapie en hebben ervoor gezorgd dat de twee weer op de goede weg zijn. Dat vertelt Wilkinson aan Us Weekly.

Het 30-jarige model en haar man deden eerder dit jaar mee aan Marriage Boot Camp, een serie waarin realitysterren hun huwelijk proberen te redden. "Ik denk dat doordat we op televisie zijn we meer gedwongen waren om dingen af te handelen; het dwong ons tot therapie. We moesten iets meer kijken naar de oorzaak van onze problemen en gevoelens."

Nu de serie is afgelopen laten de twee binnenkort het nieuwe hoofdstuk in hun huwelijk zien in een nieuw seizoen van hun eigen serie, Kendra On Top. "Het wordt een sterk seizoen", verklapt Wilkinson. "We laten het genezingsproces zien, alles dat volgt na een tragische gebeurtenis. Het is een televisiedagboek van waar we doorheen gaan. Ik wil dat we sterker worden dan ooit."

De twee zijn sinds 2009 getrouwd en hebben samen twee kinderen. Het ging mis tussen de twee toen bleek dat Hank vreemd was gegaan met transseksueel Ava London. Ondanks het nieuws benadrukte het stel dat ze er graag aan wilden werken hun huwelijk te redden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren