logo songteksten.net

'Uitvaart Bobbi Kristina was perfect'

ALPHARETTA - De uitvaartdienst van Bobbi Kristina Brown was intiem, simpel en mooi. Dat vertelt een van de bezoekers van de uitvaart aan E! News.

"De dienst was prachtig. Het was erg ingetogen en passend voor Bobbi Kristina en haar leven. Het was perfect, net zoals zijzelf: klein en delicaat", zegt Ellin La Var, de voormalig styliste van Bobbi Kristina's moeder Whitney Houston. Een hoogtepunt van de dienst die zaterdag in de buurt van Atlanta plaatsvond was een compilatie van homevideo's die Tyler Perry maakte. "Het was een aangrijpende video. Op het einde zwaaide ze vaarwel. Het was erg emotioneel om te zien."

In de week die voorafging aan de uitvaart bleek dat de families Brown en Houston het niet eens konden worden over hoe de uitvaart eruit moest zien; ook tijdens de uitvaart ontstond er ruzie. Toen Pat Houston het woord nam, protesteerde Leolah Brown tegen haar optreden. "Ze stond op om blijk te geven van haar boosheid. Dat was erg ongepast", vertelt La Var, die zegt dat Tyler Perry haar uiteindelijk naar buiten dirigeerde.

Daily Mail meldt dat Pat Houston na afloop van de uitvaart een bijeenkomst bij haar thuis hield waar uitbundig werd gezongen en gelachen. De Browns waren daar niet bij. Naar verwachting wordt Bobbi Kristina maandag naast haar moeder begraven in de staat New Jersey.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren