logo songteksten.net

Louis Tomlinson neemt vaderschap serieus

LONDEN - Louis Tomlinson neemt zijn aanstaand vaderschap erg serieus. "Hij vindt alles wat er nu gaande is erg spannend", zegt Tomlinsons One Direction-collega Liam Payne in een interview op Magic Radio.

Payne was 'een beetje geschokt' toen hij hoorde dat zijn bandmaatje binnenkort vader wordt. Styliste Brianna Jungwirth, een vriendin van de 23-jarige Tomlinson, is in verwachting. "Hij gaat er erg goed mee om", vindt Payne.

In het interview, dat zaterdag wordt uitgezonden, geeft Payne ook toe geen contact meer te hebben met Zayn Malik. Hij verliet One Direction in maart en tekende onlangs een eigen platencontract. "Ik heb hem de laatste tijd niet meer gesproken. Hij doet zijn eigen ding en neemt zijn tijd", zegt Payne. "Het is altijd moeilijk om een band te verlaten. Zijn hart lag er niet meer en je moet altijd je hart volgen."

Payne is benieuwd met welk solomateriaal Malik op de proppen komt. "Toen hij nog in de band zat, hebben we vaak samen in de studio gewerkt. We werkten lang door en rapten dan wat, wat leuk was, want ik vind het leuk om raps te produceren." De vier overgebleven leden van One Direction wensen Malik alle succes. "Hij heeft een geweldige stem en is erg getalenteerd. We wensen hem het allerbeste."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren