logo songteksten.net

Kay Nambiar kreeg altijd al aandacht

AMSTERDAM - Kay Nambiar heeft nooit te klagen gehad over de aandacht die hij van vrouwen kreeg, dat kreeg hij als jonge jongen al. "Dat was niet iets wat me toen bevestiging gaf en dat doet het nu ook niet", zegt hij in gesprek met Viva.

Het model en de zanger van de band Valerius vertelt dat die aandacht niet zo heel veel met hem doet. Toch noemt hij het wel 'verslavend'. "Met Valerius waren we populair in Indonesiƫ. Als we aankwamen op het vliegveld, stonden er veertig meisjes te wachten met een spandoek. Naarmate de tijd vorderde, nam onze populariteit af en dus ook het aantal meisjes met spandoeken." Dat vond Nambiar moeilijk. "De afwezigheid van die meisjes illustreerde voor mij een beetje het verval."

"Nu ik bekender ben, merk ik dat aandacht iets is wat ik op een bepaalde manier vast wil houden. Ook al wil ik daar helemaal niet mee bezig zijn."

De Expeditie Robinson-winnaar vertelt het blad dat hij intussen al een halfjaar een relatie heeft. "Ik kan erg met haar lachen. Ze is veel weg voor haar werk. Ik vind het fijn dat we allebei een eigen leven kunnen leiden, ik ben ook graag alleen", vertelt Kay. "Als we samen zijn, gaan we uit eten en drinken een flesje wijn. Daar kan ik heel content mee zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren