logo songteksten.net

Pepijn was weg van Kinderen voor Kinderen

AMSTERDAM - Voor Pepijn Gunneweg is zijn hoofdrol in de Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd een droom die uitkomt. Hij zat als kind al te zwijmelen bij het programma en was verliefd op de mooie meisjes in het kinderkoor. "Als kind in Vlaardingen woonde ik te ver van het koor in 't Gooi om mee te mogen doen", zegt hij in Metro.

"Ik was geneigd aan mijn ouders te vragen of we gingen verhuizen", voegt hij eraan toe. "Maar ik had helaas ook geen rollende r. Ik pak nu dus mijn kans, haha!"

Pepijn (39) werd bekend als lid van de theatergroep Ashton Brothers, maar is bij een groter publiek bekend door zijn tv-optredens in onder meer Het Klokhuis. "De jongere generatie kent me slechts van programma’s als de BZT Show of van Wie Is De Mol? in 2011", zegt hij. "Ik vind het wel prima eigenlijk dat ik niet in één hokje wordt geplaatst.”

Afwas

Eén van zijn favoriete Kinderen voor Kinderen-liedjes is de Afwas-potpourri, vertelt hij in de krant. "Dat nummer zongen wij altijd tijdens de afwas. De zin ‘Het helpt geweldig, als je er bij zingt’ klopt. Bij ons thuis in elk geval."

Waanzinnig Gedroomd is van 14 tot en met 23 augustus te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren