logo songteksten.net

Heidi Montag verdrietig om littekens

(Novum) - Heidi Montag baalt van de littekens die ze heeft overgehouden aan haar cosmetische ingrepen. De blondine had nooit verwacht dat haar lijf zo gehavend zou raken door de metamorfose. Ze heeft dan ook enorme spijt van de tien operaties die ze een jaar geleden op één dag liet uitvoeren.

Montag toont de schade in het Amerikaanse tijdschrift Life & Style. "Sommige delen van mijn lijf zien er slechter uit dan voor de operaties", zegt ze in het blad. "Dit is niet waar ik voor heb getekend." Ze kan niet meer aankloppen bij de verantwoordelijke arts. Hij overleed in augustus bij een auto-ongeluk.

"De grote donkere plek door mijn kincorrectie is waarschijnlijk de meest zichtbare, maar de allerergste zit op mijn borsten. En de engste zit onder mijn billen", legt Heidi uit, die bekend werd door de MTV-soap The Hills. "Mensen die een auto-ongeluk hebben gehad, hebben minder littekens dan ik op mijn lichaam heb."

De 24-jarige socialite heeft enorme spijt van haar beslissing. "Ik zou willen dat ik niet als het plastic meisje word gezien of hoe ze me ook noemen. Chirurgie heeft mijn carrière en persoonlijke leven verwoest", zegt Montag. "Ik zou willen dat ik de tijd terug kon draaien. Ik zal me nu altijd als Edward Scissorhands voelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren