logo songteksten.net

3T: Michael Jackson als oom soms intimiderend

ROTTERDAM - 3T heeft heel veel geleerd van Michael Jackson, maar het was soms ook een beetje intimiderend om neefjes te zijn van de King of Pop. Dat vertelden Taj, Taryll en TJ vrijdag op FunX, waar het trio een Michael Jackson-top tien presenteerde ter gelegenheid van de geboortedag van de zanger. De King of Pop, die in 2009 overleed, zou zaterdag 57 jaar zijn geworden.

"Onze droom kwam uit", vertelde 3T over hun eerste eigen tournee, eind jaren negentig. "Wij wilden net als onze vader en ooms op het podium staan. Het enige probleem was dat onze oom destijds vaak in dezelfde week een enorm stadionconcert gaf. Dan zagen we meteen weer dat er nog behoorlijk wat werk aan de winkel was."

De King of Pop steunde zijn neefjes altijd, zeiden de drie. "Hij moedigde ons altijd aan: jullie doen het heel goed, vertrouw me maar." Hoewel zijn succes soms intimiderend was, zijn Taj, Taryll en TJ blij dat ze veel op hebben gestoken van hun oom. "We voelen ons gezegend dat we van hem hebben mogen leren. Het was echt leren van de meester."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren