logo songteksten.net

Celine Dion emotioneel terug in Las Vegas

LAS VEGAS - Céline Dion is na een jaar terug op het podium in Las Vegas. Vol emoties stond de zangeres weer op de bühne van het Caesars Palace's Colosseum, meldt Us Magazine.

Een jaar geleden besloot Dion (46) voorlopig te stoppen met haar optredens. Ze wilde namelijk voor haar zieke echtgenoot René Angelil zorgen nadat hij in 2013 werd geopereerd aan een tumor. Voor de show vertelde de Canadese tijdens een persconferentie hoe zij en haar gezin omgaan met de ziekte van haar man. "Ik probeer mijn kinderen duidelijk te maken dat ziekte en andere nare dingen bij het leven horen. Je kan niet de hele tijd huilen, depressief zijn en er constant over praten."

Celine en René hebben drie kinderen, Rene Charles (14) en de vierjarige tweeling Nelson en Eddy. "Rene Charles wordt binnenkort 15. Hij is een geweldige jongen. Hij zit in de pubertijd en pubers kunnen je soms helemaal gek maken. Maar tot nu toe gaat het prima. Ik heb enorm veel respect voor mijn oudste zoon, want hij toont kracht. Zijn vader is altijd zijn houvast geweest. Op jonge leeftijd smeedde hij al een emotionele band met zijn vader. Ik weet zeker dat het zwaar voor hem is."

Familiefoto's

Ze vervolgt: ''Helaas zijn er veel mensen die met tegenslag kampen. Familie om je heen kan enorm helpen. Haar echtgenoot volgde de persconferentie vanuit huis. ''Schat, we houden van je. Veel sterkte vanavond'', richtte hij zich tot de camera's. "Beloof me dat je geniet."

Tijdens het concert toonde ze persoonlijke familiefoto's op het grote scherm. Het publiek applaudisseerde hard toen ze foto's van Angellil kregen te zien. "Het is goed terug te zijn. Ik heb jullie gemist", zei Celine tegen haar fans. ''Maar ik heb jullie liefde niet gemist, want die droeg ik bij me. Jullie hebben ons allemaal geholpen en ik bedank jullie uit de grond van mijn hart."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren