logo songteksten.net

'Evenblij naar nieuwe sportzender Ziggo'

HILVERSUM - Frank Evenblij (36) gaat zo goed als zeker naar de nieuwe sportzender van Ziggo. Volgens het AD zijn de gesprekken tussen de presentator van onder andere Bureau Sport en het kabelbedrijf in een vergevorderd stadium.

Evenblij zal volgens ingewijden samen met Jack van Gelder wekelijks een sportprogramma gaan presenteren. Elke maandag zal het programma, recht tegenover Voetbal Inside van RTL7, uitgezonden worden.

Zelf wil de voormalig Jakhals het nieuws nog niet bevestigen, hij laat weten aan het AD dat hij 'mogelijk reportages gaat maken voor Sport 1'. Over Ziggo kan hij nog niet veel zeggen. "Het lijkt me wel heel leuk. Voorlopig heb ik het druk met programma’s voor de VARA."

Het nieuwe Ziggo Sport is een samenwerking tussen de kabelaar en Sport 1, tegenwoordig allebei onderdeel van mediagigant Liberty Global. Het kanaal wordt nog dit jaar gelanceerd en is gratis te zien voor de ruim 4 miljoen Ziggo-abonnees. De zender brengt onder meer voetbal, Formule 1, golf, rugby en tennis, maar zet ook in op hockey, volleybal, basketbal en handbal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren