logo songteksten.net

1,5 miljoen mensen zien Ruben en Tijl

HILVERSUM - Bijna 1,5 miljoen mensen hebben vrijdagavond gekeken naar de eerste uitzending van Professor Nicolai en dr. Beckand. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het programma van Tijl en Ruben, die met deze show zijn debuut maakte bij RTL4, staat met deze cijfers op de derde plek in de lijst van best bekeken programma's van de vrijdag. De comeback van Beau van Erven Dorens bij RTL staat in de top tien. Naar zijn hypnoseshow You're Back in the Room keken 948.000 mensen.

De terugkeer van Flikken Maastricht, dat zijn tiende seizoen is ingegaan, was goed voor ruim 1,6 miljoen kijkers. De politieserie op NPO1 neemt daarmee de tweede plaats in de kijkcijfer-top 25 in, achter het Achtuurjournaal.

De finale van de Slimste mens is ook goed bekeken, het programma wist ruim 1,3 miljoen aan zich te binden. De laatste aflevering van Linda's Zomerweek staat ook in de top tien. Naar de laatste aflevering van het programma waarin Linda de Mol Jan-Jaap van der Wal en Bridget Maasland op de bank had, keken bijna 1,2 miljoen mensen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren