logo songteksten.net

Lieke twijfelde even aan Blind naar de top

SCHIPHOL - Lieke van Lexmond en Dennis Weening zijn zaterdagochtend vroeg vertrokken richting de Kilimanjaro. Voor het nieuwe programma Blind naar de top gaan de twee met een aantal blinde Nederlanders de berg in Tanzania beklimmen. Lieke en Dennis leggen de tocht geblinddoekt af en daar had de presentatrice aanvankelijk wat twijfels over.

"Ik vond het eerst niet zo goed idee, gewoon klimmen is al zo moeilijk en dan nog geblinddoekt." Toch gaat Van Lexmond de uitdaging nu van harte aan. Van Lexmond en Weening zijn voor de opnames zo'n anderhalve week van huis.

Dennis vertelt Boulevard dat hij eigenlijk niet zo goed is voorbereid op de trip. "Ik heb niet kunnen trainen, dus ik ben best wel zenuwachtig." Lieke heeft hier geen moeite mee. "Ik zou me juist ongemakkelijk voelen op zo'n berg met een echte sportman naast me."

Weening deelde zaterdagochtend via Instagram een foto van de groep op Schiphol. "We gaan beginnen aan een geweldig, zwaar en spannend avontuur. De bijna zes km hoge Kilimanjaro gaan we beklimmen. De hoogste berg van Afrika. Met zes blinde helden en twee gestoorde geblinddoekte presentatoren. Ik heb er zin in... Maar zie er ook best tegen op. Maar we zijn er nou toch... Dus let's go!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren